logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Top service! Ik ben erg goed geholpen met de aankoop en mijn auto werd pas afgeleverd toen deze echt helemaal klaar was. Met oog voor detail en kwaliteit. Ga zo door!

- Martijn Werdler

Vlak voor kerst besloten elektrisch te gaan rijden. Op basis van de leuke uitvoering, het bouwjaar en de KM stand bij Tonen Automotive in Duiven terechtgekomen voor een BMW I3. Na telefonisch contact op zaterdag middag heeft Niels de showroom voor ons opengedaan en uitgebreid de auto laten zien. Erg prettig gesprek en hebben meteen een proefrit gemaakt. Na aankoop prima overdracht van de auto, namen Niels en Ronald echt de tijd voor. Hadden de primeur de eerste elektrische auto van Tonen Automotive te kopen, hoop dat er nog vele zullen volgen! Hartelijk dank!

- Dirk en Gerda Siersema

Doen wat je belooft en afleveren zoals je er zelf in zou willen rijden. Service van de zaak staat hier ook nog hoog in het vaandel.

- Lodewijk Wever

Tonen Automotive is een betrouwbare garage. Ze verkopen mooie en bijzondere auto's. De service is persoonlijk en deskundig. Ik ben geholpen door mensen met een passie voor hun zaak en auto's. Ik heb een proefrit gemaakt en een mooie auto gekocht. Ben heel blij met mijn auto, de koop en hoe deze koop verlopen is.

- Sascha, Amsterdam

Na een intensieve speurtocht op internet naar een nieuw modelletje Volvo had ik een lijstje gemaakt met verkopers om af te gaan. De eerste was een bezoek aan Tonen Automotive. Daar aangekomen stond er zo’n bloedmooie XC90 die er na 3,5 jaar nog uitzag alsof hij net uit de showroom was gereden. Na een plezierig gesprek met Niels en een kop koffie was de deal snel gemaakt. Nog een setje winterbanden erbij die Niels nog had liggen voor de wintersport. Deze bleken later geen bandenspanningssensoren te hebben die dit model nog net nodig had. Niels heeft dit keurig opgelost. Nu alweer bijna 5.000 km verder ben ik nog steeds erg tevreden over de auto en kijk met een goed gevoel terug op de uitstekende service en plezierige communicatie met Tonen Automotive. Top bedrijf!

- M. Kuiper

Door de geweldige en persoonlijke hulp, het eerlijke advies en alle moeite die Tonen Automotive ons geboden heeft hebben wij onze gewenste auto gevonden. We hebben hen een zoek opdracht gegeven voor onze droom auto en bij Tonen Automotive is alle moeite gedaan om deze auto voor ons te vinden. En dan bedoel ik ook echt ALLE moeite! Zij hebben heel veel tijd gestoken in het vinden van de juiste auto. Ze zijn zelf niet snel tevreden, ze zoeken eerst alles uit over een gevonden auto voordat ze deze importeren. En bij de minste twijfel kochten zij de auto niet en zochten ze door. Totdat ze echt DE auto voor ons gevonden hadden. Ondanks dat het daardoor enkele dagen langer duurde wellicht, gaf het ons alle vertrouwen dat de geimporteerde auto dan ook volledig aan onze wensen voldeed. En tussentijds werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de status. Dat is natuurlijk heel prettig omdat je dan merkt dat ze dagelijks met onze zoekopdracht in de weer zijn. Bij het zien van de uitendelijk gevonden auto bleek deze onze wensen te overtreffen. En dat alles voor een hele nette en vooral scherpe prijs. We gaan er natuurlijk vanuit deze auto de komende jaren te kunnen blijven rijden, maar wanneer wij een nieuwe auto nodig hebben, gaan wij zeer zeker terug naar Tonen Automotive. Niels nogmaals heel veel dank voor alle hulp en de fantastiche service!!!

- Tamara Haans, Udenhout

Een paar maanden geleden hebben wij een prachtige Mercedes G 500 gekocht. De auto was perfect klaargemaakt en goed afgeleverd. Ook de service en garantie die toch verleend werd was buitengewoon. Wij kunnen iedereen van harte aanbevelen om bij Tonen Automotive een auto te kopen. ..Fijn adres!

- Familie Kroesen, Drenthe

Niels Tonen of Tonen Automotive BV is an excellent and honest business man...I highly recommend his services if you are ever in need.

- Gabriel Gallegos

Na 16 maanden met veel plezier gereden te hebben in een schitterende Volvo die we bij jou hadden gekocht, begaf de motor het. Oorzaak onbekend. Ondanks dat de garantie al lang voorbij was, heb jij ons niet in de steek gelaten. Je kwam ons op allerlei fronten tegemoet waardoor we weer in een mooie Volvo kunnen rijden!

- Marian en Alfred Schoenmakers

Automotive Tonen vindt een speld in een hooiberg.

Al enkele manden was ik op zoek naar een opvolger voor mijn Volvo V70. Aangezien ik werkzaam ben ik de wegenbouw was k op zoek naar een wat hogere auto met een robuust chassis. Een Volvo XC70 leek mij wel wat. Natuurlijk had k voor een hoger type SUV kunnen gaan, maar de XC70 sprak mij aan omdat deze een grote laadruimte heeft. Daarnaast beviel mij de V70 uitstekend en had overstappen op een ander model niet mijn voorkeur. Maarja….wat dan…dan moet je op zoek naar een geschikte auto. Een nieuwe auto was mij te duur, dus moest het een goede occasion worden met niet teveel kilometers en maximaal 3 jaar oud. Bij voorkeur had ik ook een diesel en automaat. En als we dan toch bezig zijn was een adaptive cruise control en opendak ook een wenselijke optie. En dan nog de kleur…altijd lastig bij een tweedehands….ik zocht eigenlijk ook nog eens een zwarte kleur met donkere binnenbekleding. Al met al een behoorlijk wensenlijstje.

Gelukkig is er dan internet met allerlei zoekprogramma’s voor tweedehands auto’s. Ik ben aan het zoeken geslagen en wat bleek, een XC70 met mijn gewenste specificaties zijn er niet zoveel in Nederland. Daarom ben ik maar eens naar Automotive Tonen gestapt en hen gevraagd om mee te denken met mijn zoektocht. Niels Tonen is direct met mijn zoekopdracht aan de slag gegaan. Binnen een dag had hij al een mooi exemplaar gevonden…..in Duitsland. Het importeren van de auto en repatriëren kon door Tonen worden verzorgd. De ptijs was concurrerend en mijn V70 wilde Niels inruilen tegen een schappelijk prijs. De deal was rond!

Ik heb Automotive Tonen leren kennen als een non-nonsense autobedrijf dat zich specialiseert in zoekopdrachten. Daarbij kijken ze verder dan Nederland. Het importeren verliep vlekkeloos en binnen drie weken werd de XC70 keurig afgeleverd.

Niels, dankjewel voor het vinden van deze mooie wagen!

- ing. J.L.J. (Jeroen) Thomassen